Mouterijnoort

Wageningen - Wageningen
Actueel aanbod

€ 249.000,- tot € 320.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 148m2
Kaveloppervlak
131 - 148m2
Inhoud
379 - 425m3
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

Nieuwe fase Mouterijnoort in Wageningen

Gelegen op het voormalig Mouterij terrein waar een deel van de gebouwen bewaard is gebleven, komen 18 rijwoningen in 2 verschillende uitvoeringen, gelegen tussen de Beatixlaan, de Churchillweg en de Aldi. Een karaktervolle locatie in een woning die voorzien is van alle gemakken van deze tijd.

Type 'Amber', gelegen met achtertuinen op het zuid/westen en met de voortuinen aan een autoluw woonstraatje, is dit type met ca. 110 m2 woonoppervlakte en 3 slaapkamers op de 1e verdieping de ideale eengezinswoning. In het oog springende gemetselde kaders om de voordeur en stoere elementen in de gevel zorgen voor de eigentijdse uitstraling.

Type 'Blond', een zeer grote eengezinswoning van ca. 130 m2 woonoppervlakte en een robuuste stoere uitstraling. De woning is verdeeld over 3 bouwlagen met een plat dak waardoor ook de zolder volledig te benutten is. Type Blond is optioneel over 3 bouwlagen uit te breiden met 1.2 meter en biedt tevens de mogelijkheid voor het realiseren van een volwaardige 2e verdieping met kamers en een badkamer. De hoekwoningen zullen zelfs al uitgebreid worden, zodat hier een nog grotere woning ontstaat. Aan de voorzijde is type Blond gesitueerd aan de parkachtige setting van Mouterijnoort. De woonstraat is autoluw en is dus veilig voor spelende kinderen.

Modern comfort
Alle 18 woningen zijn in de basis al zeer duurzaam en voldoen daarmee aan de strenge regelgeving. Genieten van alle comfort door vloerverwarming en draai-kiepramen. En ook de afwerking laat niets te wensen over met sanitair van Villeroy en Boch in toilet en badkamer.
www.mouterijnoort.nl

Wonen nabij het centrum van de stad
Mouterijnoort is gesitueerd nabij het stadshart van Wageningen. Alles wat de stad zo uniek, compleet en gezellig maakt, bevindt zich op loopafstand van uw nieuwe woning. Een geweldige plek dus om te wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mouterijnoort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Prijs
€ 249.000,- tot € 320.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein

Locatie

Stel je vraag

Contact

Joze Janssen The Support Company
Oudewei 8
6685MC Haalderen
jjanssen@vwvastgoed.nl
http://jozejanssen.nl/

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wageningen.

Aanmelden