Nieuw Kortenoord

Wageningen - Wageningen
Actueel aanbod

vanaf € 185.000,-

Over dit project

Nieuw Kortenoord

Ingesloten door de Kortenoord Allee en het Binnenveld, vindt u het Kortenoord terrein dat dienst deed als huisvesting voor de Wageningse universiteit. Op deze fraaie locatie met verbinding met het Binnenveld en zicht op de Grebbeberg realiseert Bouwfonds ontwikkeling straks “Nieuw Kortenoord” een fraaie woonwijk met een breed scala aan woningtypen en voorzieningen.

Iedereen herkent wel de Vaas die langs de Kortenoord Allee te zien is met daarachter het hoofdgebouw van de universiteit. Een deel van deze bestaande gebouwen zal worden hergebruikt, maar het grootste deel zal worden gesloopt en plaatsmaken voor de nieuwe omgeving.
Het belooft een wijk te worden met een eigen gezicht, veel groen en een kindvriendelijke omgeving.

Uiteraard wordt een project met een omvang van circa 1100 woningen gefaseerd gerealiseerd. Momenteel wordt het eerste deelgebied ontworpen waarin ongeveer 350 woningen komen. Het eerste plandeel biedt plaats aan 2 onder 1 kap woningen, vrijstaande woningen en fraaie tussen- en hoekwoningen. Een brede groene ader en een fraai plein vormen de belangrijke centrale plekken in het ontwerp.
Het eerste deelplan zal in 2 of 3 fasen in verkoop worden gebracht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Kortenoord
Koopwoningen
1100
Prijs vanaf
€ 185.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig

Voorzieningen

Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wageningen.

Aanmelden